Background Image

Epilaties

Screenshot

Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.
Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je – in tegenstelling tot scheren – na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

1. Striphars

Striphars wordt gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes zoals rug, borst of benen. Striphars hecht zich aan de haren en niet aan de huid. De strips worden aangebracht op de huid en vervolgens afgetrokken tegen de haargroeirichting in. De zachte hars verwijdert grondig alle overtollige haartjes tot aan de wortel, waardoor ze minder snel terug komen en u geen last krijgt van vervelende stoppels.

2. Filmhars

Wordt gebruikt voor de gevoelige zones, zoals de bikinilijn, de oksels en de bovenlip. De hars wordt zo dun mogelijk aangebracht en stolt op lichaamstemperatuur. Het dunne vlies wordt vervolgens afgetrokken tegen de haargroeirichting in. Er komen dus geen harsstrips aan te pas waardoor de ontharing op een snelle en minder pijnlijke wijze gebeurt. De zachte hars verwijdert grondig alle overtollige haartjes tot aan de wortel, waardoor u minder last heeft van huidirritaties en de haartjes ook minder snel terug komen. Op die manier heeft u dus voor een langere periode geen last van vervelende stoppels.