Background Image

Scrubs & Peelings

image

Scrub/peeling van het lichaam (30min)

Scrubpakking die op effectieve wijze de dode huidcellen van de opperhuid verwijdert. De Spice exfoliating is samengesteld uit een groot aantal ingrediënten. Een fantastische mix van de fijnste en duurste specerijen – kaneel, vanille, gember, kardemon- en oosterse harsen en houtextracten waaronder sandelhout- die diep in de zintuigen doordringen… . Rijst en sesamolie zorgen ervoor dat de huid voeding en hydratatie krijgt. Bamboe-en papaverdeeltjes, nootmuskaat, gember en kardemon zorgen voor een weldadige peeling.

Pakking van het lichaam (45 min)

Een zijdezachte lichaamspakking gebaseerd op “zijde” met een uitzonderlijk zachte textuur. Deze pakking legt als het ware een zijden laagje op de huid dat gedurende de verzorging het effect geeft van een tweede huid, en heeft een ongelooflijk zijdezachte structuur; De huid wordt “zijdezacht”, stevig, krijgt een mooie glans en wordt diep gehydrateerd.

Scrub + packing (60 min)

We starten met een oosterse peeling, nadien krijgt u een zijdezachte zijdepakking. De huid voelt na deze behandeling heel zacht aan.

image

Luxe lichaamsverzorging (120min)

Een ware vipbehandeling voor je lichaam! We starten met een peeling en een zijdepakking en dan aan u de keuze uit 3 massage technieken. Kiest u voor een massage met kruidenstempels, schelpen of de stretching-massage met een zijde foulard.

Anti cellulitbehandeling (60 min)

Aanbevolen voor:
Vrouwen die van hun sinaasappelhuid af willen, zelfs als die erg hardnekkig is. Vrouwen die silhouet opnieuw vorm willen geven en hun schoonheid, jeugdig uiterlijk en de balans van hun lichaam willen behouden.

Werking:
Effectieve activering van de circulatie. Krachtige stimulering van het vetoplossend vermogen. Intensief vochtafdrijvend en ontgiftend effect. Uitstekend verstevigend effect op de huid.

Resultaten:
Voorkomt en vermindert de “sinaasappelhuid”. Vermindert de vetophoping. Beperkt het vasthouden van vocht. Zorgt voor een beter figuur. Heeft een corrigerende werking en zorgt voor meer stevigheid