Background Image

Voetverzorging

Screenshot
Pedicure:

Nagels knippen, vijlen, verzorging met frase, eelt, likdoorn, eksterogen verwijderen indien nodig afsluiting met een korte voetmassage.

Spa pedicure:

Eucalyptus voetbad, pedicure, refreshing peeling, cool masker afsluiting met een lange voetmassage

Gel op tenen:

Gel op de nagels vd tenen plaatsen een french-look of colour die 6 tot 8 weken houdt. ( pedicure niet inbegrepen)

Gel verwijderen:

Indien u niet langer de gel wenst kan deze op een professionele manier verwijdert worden zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Gelish:

Zie handverzorging.

Nagel correctie:

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want, een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit modern correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Het product is elastische en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed.

De tijdsduur van de behandeling is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 / 4 weken worden bijgevuld. Dit garandeert u prachtige esthetisch gecorrigeerde teennagels en een groter zelfvertrouwen.