Background Image

Handverzorging

Screenshot
Manicure:

vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, polijsten van de nagels afwerking met nagelriemolie en handcrème.

Spa manicure:

Een hydraterende verzorging voor handen en nagels. Eerst een klassieke manicure, daarna volgt de verzorging van de handen met een handbadje, peeling, masker en hand -onderarm massage.

Gelish:

Dit is een vernieuwend en innovatief product dat even makkelijk aan te brengen is zoals een gewone nagellak, maar de hardheid en bescherming van een gel-nagel biedt. Het grootste voordeel van deze Gelish behandeling is dat het resultaat tot drie weken zichtbaar blijft. Er komen geen krassen of afdrukken in, zoals soms ‘t geval is bij gewone nagellak. Dankzij Gelish verberg je onvolmaaktheden in de nagel en verstevig je de natuurlijke nagel. Gelish is dus een flexibel en duurzaam product dat zorgt voor een langdurige glans.

Gelish: De nagellak van de toekomst:

Gelish overtreft alle prestaties van alle andere gels. De basis gel garandeert dat de geplaatste Gelish nagels niet zullen liften of afpellen terwijl de top gel zorgt voor een hoogglans afwerking. Deze lagen worden telkens laag per laag uitgehard door de nagels onder een UV lamp te plaatsen. Afhankelijk van de gekozen behandeling (French of Color Gel) duurt deze behandeling gemiddeld zo’n 35 à 45 minuten.