Background Image

maquillage

image

Artdeco Pure Minerals

Minerals is niet zomaar een trend, trends komen en gaan.
MINERAL is:

  • een nieuw make-up concept
  • een nieuwe stijl
  • een nieuw ritueel
Stijlen en rituelen zijn van blijvende aard! De poeder consistentie van een minerale foundation is duidelijk zeer verschillend in vergelijking met die van klassieke producten. Het is de meest natuurlijke en pure make-up die op de markt te vinden is. Alle producten van de PURE MINERALS collectie bevatten een eersteklas, zuiver ‘mineral complex’ op basis van zink, magnesium, kalium en natrium. Ze bevatten geen talc, was of olie, en zijn parfum-vrij. Bovendien is geen enkel produkt comedogenisch (ze verstoppen de poriën niet) waardoor de huid kan ademen.

image

Verven van wimpers

Je hoort steeds vaker van mensen dat ze hun wimpers hebben laten verven. Maar wat is het nou eigenlijk precies…? Redenen om je wimpers te verven

  • Als je erg lichte wimperhaartjes hebt.
  • Als je één of meerdere wimperhaartjes hebt zonder pigment (witte wimperhaartjes)
  • Als je (lang) op vakantie gaat en ook na een duik in het zwembad mascara op wilt hebben
  • Als je het lastig vindt om je mascara helemaal tot de wimperrand aan te brengen

image

Verven van wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn niet alleen nuttige streepjes haar die voorkomen dat er zweetdruppels en viezigheid in onze ogen komt. Ze geven ook uitdrukking aan het gezicht en bepalen daarmee grotendeels de gezichtsuitdrukking en uitstraling. Vrouwen die weinig of heel licht wenkbrauwhaar hebben, kunnen kiezen uit een aantal oplossingen om hun wenkbrauwen te benadrukken. Wenkbrauwen verven is daar één van.

image

Wimperpermanent

Voor sprekende ogen… Wimperpermanent! Een mooie wimperkrul accentueert de ogen zelfs bij korte wimpers. Wimperpermanent brengt de juiste krul. Deze blijft 6 tot 8 weken zitten. Korte of lange wimpers, voor elke lengte is er een passende wimperrol. Heeft u liever een natuurlijke of wilt u toch een krachtige krul? Zoals u wilt kunnen uw wimpers gekruld worden.